Welkom bij Boekkoopje

Selecteer hieronder welke berichten we je mogen sturen.

De wekelijkse nieuwsbrief met alle nieuwe deals.
Informatie over een boek dat je hebt aangeschaft
Vragen om reviews te schrijven voor boeken die je hebt aangeschaft
Wanneer een door jou ingezonden review is geplaatst
Bij een nieuwe review van een boek dat je hebt aangeschaft
Boekkoopje stuurt je ook andere berichten per e-mail, bijvoorbeeld wanneer je je registreert op de website of als je je accountgegevens wijzigt. Deze e-mails zijn nodig om je te kunnen bereiken en kunnen niet worden uitgezet. Voor alle overige e-mails kun je je altijd afmelden via de link onderaan de e-mail of door je mailvoorkeuren te wijzigen via je accountpagina.

Informatie over het delen van je e-mailadres

Als je een boek koopt wordt gevraagd of je het goed vindt dat je e-mailadres gedeeld wordt met de auteur of uitgever. Het voordeel daarvan is dat de uitgever of auteur je daarna ook op de hoogte kan houden van voor jou interessante boeken of nieuws.

Bij gratis boeken of boeken die je aanschaft met het tegoed dat je hebt opgebouwd met je vriendencode, wordt, als tegenprestatie voor het gratis boek, je e-mailadres automatisch gedeeld met de uitgever of auteur. Wil je dit niet, kies dan voor de betaalde, vaak toch nog erg goedkope, versie van het boek. 

Als we je e-mailadres doorgeven aan een uitgeverij of auteur, kan het zijn dat je op hun mailinglijst terechtkomt. Wil je mails van die uitgeverij of auteur niet meer ontvangen, dan kun je je uiteraard via de nieuwsbrief van die uitgever of auteur probleemloos weer afmelden.