cover-promoboeken-Moord op de stier

Moord op de stier

Thriller

Mirjam en Julia zijn in hun jeugd door een auto-ongeluk hun ouders verloren en hebben alleen nog elkaar. Als jongvolwassenen wonen ze nog steeds samen en heeft Mirjam zich ontwikkeld tot een knappe, zelfstandige vrouw, terwijl Julia meer de schuchtere en onzekere is. Als Mirjam wildeman Ruud na twee avondjes dumpt, kan die dat niet verkroppen en palmt hij haar jongere zusje Julia in, die daar gretig op in gaat. Nu staat zij eens een keer in het centrum van de belangstelling. Ruud stimuleert haar dan dingen te doen die haar knappe oudere zus zogenaamd niet durfde. En dat loopt volledig uit de hand. Wat kan Mirjam doen om Julia bij hem weg te krijgen? Ze is van plan zover te gaan als nodig is…

Auteur: Mich Nooten
ISBN E-boek: 978-90-8311-581-8
ISBN Paperback: 979-84-6779-483-9
Productvorm: e-boek en paperback
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

Registreer of Log in om dit boek aan te schaffen.

Over Uitgeverij Vogelvrij

Uitgeverij Vogelvrij wil inspelen op een nieuwe wereld die ons te wachten staat en kiest ervoor meer een contentfabriekje dan een uitgever van boeken zijn. Doelstelling is het opbouwen van een fonds van verhalen en formats, uitgegeven als boekjes en daardoor auteursrechtelijk beschermd, die in basis geschikt zijn voor audiovisuele producties, bestemd voor media die behoefte hebben aan een constante stroom van content.

‘Vogelvrij’ publiceert boekjes, zowel in fysieke vorm als digitaal, met de lengte en de amusementswaarde van speelfilms, die beogen net zo toegankelijk te zijn als audiovisuele producties. Ze hebben vaak minder tekst dan gebruikelijk en kunnen voorzien zijn van plaatjes, foto’s, tekeningen of audio- of videofragmenten, die zelfs in het geval van een papieren boek met QR-codes op een smartphone of een tablet direct beluisterd en bekeken kunnen worden. Lezen en kijken of lezen en luisteren.

Oprichter van de uitgeverij en een van de auteurs is Haye van der Heyden, die zijn leven lang scenarioschrijver is geweest, met als specialisatie comedy. Bekende titels van zijn hand zijn.: In de Vlaamsche Pot, Diamant, Kees & Co, Baantjer, Divorce, Familie Kruys, Bloedverwanten en Kinderen geen bezwaar.

Registreer of Log in om een review te plaatsen.

Informatie over het delen van je e-mailadres

Als je een boek koopt wordt gevraagd of je het goed vindt dat je e-mailadres gedeeld wordt met de auteur of uitgever. Het voordeel daarvan is dat de uitgever of auteur je daarna ook op de hoogte kan houden van voor jou interessante boeken of nieuws.

Bij gratis boeken of boeken die je aanschaft met het tegoed dat je hebt opgebouwd met je vriendencode, wordt, als tegenprestatie voor het gratis boek, je e-mailadres automatisch gedeeld met de uitgever of auteur. Wil je dit niet, kies dan voor de betaalde, vaak toch nog erg goedkope, versie van het boek. 

Als we je e-mailadres doorgeven aan een uitgeverij of auteur, kan het zijn dat je op hun mailinglijst terechtkomt. Wil je mails van die uitgeverij of auteur niet meer ontvangen, dan kun je je uiteraard via de nieuwsbrief van die uitgever of auteur probleemloos weer afmelden.